FIAT 500 by Gucci - hit ovog leta

Bez autora
Feb 28 2011

FIAT 500 by Gucci je automobil nastao kao plod saradnje modne kuće i kompanije za proizvodnju automobila, a predstavljen je na Nedelji mode u Milanu.FIAT 500 by Gucci je nastao povodom obeležavanja 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda Gucci. Premijeru je imao na Nedelji mode i Milanu, a biće izložen i na Salonu automobila u Ženevi.

FIAT 500 by Gucci - hit ovog letaFIAT 500 by Gucci je automobil nastao kao plod saradnje modne kuće i kompanije za proizvodnju automobila, a predstavljen je na Nedelji mode u Milanu.

FIAT 500 by Gucci je nastao povodom obeležavanja 150 godina od ujedinjenja Italije i 90 godina postojanja brenda Gucci.

Premijeru je imao na Nedelji mode i Milanu, a biće izložen i na Salonu automobila u Ženevi.

"Kada je pedesetih godina prošlog veka proizveden prvi 'fića', pokrenuo je pravu revoluciju u pogledu stila i ubrzo postao jedan od najpoželjnijih automobila. Poznato je da su putovanja neodvojivi deo brenda Gucci i saradnja sa FIJAT-om je bila savršena prilika da predstavimo modernu formu putovanja sa stilom'', kaže Frida Đanini, kreativna direktorka modne kuće Gucci koja je i kreirala novog fensi "fiću".

Ovaj automobil će se prodavati od 1. aprila do 30. juna putem onlajn porudžbina, a početna cena sa pratećom opremom, u Italiji iznosi 17.000 evra.

Redovna prodaja tog automobila u Evropi će početi, kako je saopšteno, u julu, a do kraja godine i širom sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik